Pořiďte krásné dárkové balíčky obsahující české nanotechnologické produkty pro muže a ženy od největšího českého výrobce a prodejce nanoproduktů nanoSPACE.

Dárková sada Vánoční klasika pro každého
Obsahuje: 3x pár ponožek se stříbrem s vánočními motivy a 1x antivirový šátek

Vánoční klasika, která potěší opravdu každého. Udrží vaše nohy i krk v teple. Navíc nano šátek se hodí na hory, na běh nebo i během zimních měsíců, jelikož ho lze používat místo respirátoru (má záchyt ekv. FFP2) a můžete ho rychle sundávat a rychle nandávat dle potřeby.

Dárková sada - vánoční klasikaDárková sada - vánoční klasikaZdroj: nanoSPACE s.r.o.

Dárková sada klid a nohy v teple – antistresový balíček
Obsahuje: 1x no stress ODT pilulky, 1x fast sleep ODT pilulky, 1x ponožky se stříbrem 

Tento rok byl pro velkou část z nás velmi psychicky náročný. Připravili jsme proto antistresový balíček Klid a nohy v teple, který vaše blízké hodí do pohody. A to je to, co nejen o Vánocích chceme.

Dárková sada - péče o nohyDárková sada - péče o nohyZdroj: nanoSPACE s.r.o.

Dárková sada pro krásné a zdravé nohy
Obsahuje: 2x ponožky se stříbrem, 1x antimykotický krém na ruce a nohy, 1x sprej do bot se stříbrem

Při sportu, ale i v práci dostávají nohy zabrat. Nohy patří k nejzatěžovanějším částem našeho těla. Péče o ně je proto naprostou samozřejmostí, na kterou někdy ale zapomínáme. A nejde přitom jen o zdraví, ale i o estetický dojem. Pro ženy jsou navíc nohy i jejich vizitkou. Připravili jsme pro vás dárkovou sadu péče o nohy, kterou potěšíte každého sportovce i sportovkyni, brášku, ségru, babičku, dědečka i strýčka.

Dárková sada - péče o nohyDárková sada - péče o nohyZdroj: nanoSPACE s.r.o. 

Dárková sada pro domácnost
Obsahuje: 1x sada nanokosmetiky pro domácnost, 1x sada nanokosmetiky na sklo, 1x utěrka z mikrovlákna, 1x prací vajíčko Ecoegg

Sada je připravena tak, aby obsahovala veškeré potřebné prostředky k ošetření a ochraně povrchů v kuchyni. Je ideální na keramické povrchy, dlažby, lakované povrchy skříněk, pracovních desek, nerezových materiálů i ošetření vodovodních baterií a sklokeramických desek.


Dárková sada pro domácnostDárková sada pro domácnostZdroj: nanoSPACE s.r.o.

Nevybrali jste si? Podívejte se na další sady!
V nanoSPACE pro vás připravili celkem 8 dárkových sad, které obsahují to nejlepší z českých nanotechnologických výrobků. Přejít na dárkové sady nanoSPACE.