Vhodně zvolená ložní souprava dokáže rozzářit dětské oči I dětský pokojíček. Kvalitní ložní prádlo by mělo být ze 100% bavlny, příjemné na dotek a dobře odvádět pot. Vybírejte kvalitu, vždyť v posteli trávíme celou třetinu života. Dobrou volbou je kvalitní ložní povlečení s mezinárodním  certifikátem Oeko-tex standard 100, který zaručuje barevnou a rozměrovou stálost a garantuje, že výrobek neobsahuje škodlivé látky. Dopřejte si v ložnici kvalitu a pohodlí a budete vstávat s úsměvem.

Pojďme vybrat ten nejlepší dárek k Vánocům, narozeninám, nebo jen tak pro radost!

Nejmenším dětem určitě uděláte radost ložním prádlem s legendárními postavičkami Walta Disneyho. Máte doma obdivovatele Tlapkové patroly? Určitě ho nadchne, když se svými oblíbenými hrdiny obklopí i v posteli. Vybírat můžete z různých barevných provedení pro holky i kluky a soupravu povlečení doplnit i tématickým prostěradlem.

Co vybrat odrostlejším dětem? Jsou Vaše děti hráči zapálení pro Minecraft nebo Playstation? Překvapte je tématickou ložní sadou, kterou se rádi pochlubí spolužákům a kamarádům.

Harryho Pottera znají snad všichni a své příznivce má ve všech věkových kategoriích. Zařiďte jim výlet do Bradavic každý večer prostřednictvím kvalitního povlečení.

Hledáte dárek pro sporťáky? Fanoušky fotbalu potěší kvalitní ložní povlečení s fotbalovou tématikou. Pro hokejové nadšence zvolte hokejovou soupravu ložního prádla.

Hledáte dárek pro kamarádku? Pro maminku nebo babičku? Bytový textil s motivem oblíbeného domácího mazlíčka bude rozhodně trefou do černého.

Měkkých dárků už se bát nemusíte. Oživte ložnici svých blízkých nebo dětský pokoj svých ratolestí originálním povlečením. Takový dárek měkký dárek ve tvrdém balení se stane hvězdou večera.

TIP - nespočet licenčních ložních souprav a nápaditého bytového textilu najdete v eshopu Honzino.cz … protože povlečení z Honzina miluje celá rodina!