Stylová kabelka
Že jich má minimálně pět? Žena by mohla mít kabelek třeba deset, a stejně by jí to nestačilo. Určitě se vám mezi řečí zmínila o tom, že ve výkladní skříni viděla úžasný kousek, ale nechtělo se jí zbytečně utrácet… Ve skutečnosti to znamená, že čeká, až se pochlapíte a kabelku jí koupíte.

No a pokud se o žádné konkrétní kabelce nezmínila, tím spíš máte šanci zabodovat. Dokažte, že se v citlivé ženské duši vyznáte a moc dobře víte, po čem dámy touží. Nesmíte se však zaleknout neuvěřitelně pestré nabídky – kabelky jsou k mání v různých velikostech, barvách a provedeních.

Současné trendy přejí elegantním a jednoduchým kouskům. Což ovšem neznamená, že by extravagantní modely upadly v zapomnění. Nechcete-li šlápnout vedle, dejte jí kabelku v podobném stylu, jako jsou ty, které ráda nosí. A nezapomeňte, že v současné době letí cross-body kabelky, psaníčka a batůžky.Kabelky a peněženky koupíte např. v obchodě Krasne-kabelky.cz.

Pořádná peněženka
Stačily by vám prsty na rukou k tomu, abyste na nich spočítali, kolik peněženek vaše drahá v poslední době vystřídala? Neobviňujte ji z marnivosti – zřejmě jen ve snaze ušetřit nakupovala nekvalitní zboží. Peněženka za pár korun se začne po krátké době rozpadat, což s ohledem na to, že musí chránit bankovky a platební karty, není zrovna žádoucí.

Buďte proto kreativní a umístěte do kabelky další dárek – krásnou koženou peněženku, která dlouho vydrží jako nová i navzdory tomu, že se bude účastnit pravidelného nákupního maratónu. Ideální bude, když kabelku a peněženku barevně sladíte.

Pamatujte si, že při výběru peněženky nejde jenom o design. Stejně důležitá je i funkčnost – tedy dostatek přihrádek na platební karty a doklady či prostorná kapsička na mince.

Luxusní spodní prádlo
Po čem ženy nejvíce touží? Budete se divit, ale po kvalitním spodním prádle. Mohlo by se zdát, že takový dárek pořídíte partnerce hlavně kvůli sobě – ve skutečnosti jí luxusní soupravou uděláte ohromnou radost, a to hned z několika důvodů.

Ruku na srdce. Většina mužů se kvalitou spodního prádla příliš nezaobírá. Maximálně tím, jestli si pořídí trenýrky nebo slipy, ale neřeší materiál ani design. Ženy mají zcela odlišný názor a vůbec jim nevadí, že spodní prádlo není pod oblečením vidět. Chtějí se cítit pohodlně a samozřejmě i atraktivně pro toho jediného, kdo je hoden je vidět.

Ptáte se, proč si luxusní prádlo nekoupí samy a čekají, až jim ho dáte pod stromeček? Jednoduše proto, že jim tímto dárkem dáte najevo, jak moc vás přitahuje. Ti odvážnější z vás nechť zabrousí do sortimentu erotického prádla.

Ovšem pozor. Spodní prádlo sice patří do skupiny populárních dárků, ale výběr má svá úskalí. Špatný odhad velikosti může vyvolat pověstný oheň na střeše. Žádná žena nechce dostat příliš těsné kalhotky nebo naopak podprsenku, od které by se s přehledem vešla prsa o dvě velikosti větší. Ba ne - kalhotky a podprsenka musí perfektně sedět!

Jak z toho ven? Až nebude doma, prozkoumejte její šatní skříň a zjistěte si přesné velikosti. Anebo se zeptejte její nejlepší kamarádky – určitě vám poradí.Nakupovat pak můžete v eshopu Krásnéprádlo.cz.

Zdroj: Dianka

Hřejivý župánek
I zdánlivě obyčejné věci mohou ženu potěšit mnohem více než pompézní dary. Příkladem budiž župan, který ji bude zahřívat během chladných večerů.

Logicky byste měli mírně provětrat peněženku a vybírat v kategorii značkových županů. Cena exkluzivnějších modelů se pohybuje kolem tisíci korun, což není taková hrůza. S klidem gentlemana sáhněte po heboučkém, lehkém a designově zajímavém kousku.

Pohodlná noční košilka
Marně si lámete hlavu, proč vaše žena uléhá do postele ve vašem vytahaném tričku? Cítí se v něm příjemně. A pravděpodobně nemá žádnou noční košilku…

Vybrat noční košilku sice není takový kumšt jako v případě spodního prádla, ale přesto byste se měli zaměřit na několik základních věcí. Podstatné je, aby byla z příjemného materiálu (např. ze saténu) a ve správné velikosti.

Trendy plavky
Poslední tip je trochu netradiční, ale rozhodně s ním nešlápnete vedle. Máte-li svou partnerku „v oku", vykouzlete jí spokojený úsměv novými plavkami. Tímto dárkem naznačíte, že se má v létě na co těšit. Anebo se blýsknete letenkami do teplých krajů a vyrazíte společně na exotickou dovolenou hned po Vánocích?

Hitem roku 2017 budou dvojdílné plavky v pestrobarevných kombinacích, ale také tankiny – zřejmě nejpraktičtější dvojdílné plavky, které kdy byly vyrobeny. Mistrně skryjí nedostatky a zvýrazní přednosti. A právě takový plážový outfit je snem každé ženy. široký výběr plavek mají např. na Dianka.cz.

Zdroj: Krásné prádlo