Díky kvalitnímu technickému vybavení je navíc schopný rychle a kvalitně splnit požadavky svých zákazníků týkající se manipulace, třídění a zpracování materiálů.

CO MŮŽETE PŘIVÉZT

Železo a barevné kovy, autovraky, autobaterie nebo papír – v Kovošrotu Jarý žádný problém. „Přijímáme sběrné suroviny, vykupujeme nejrůznější kovošrot a provádíme ekologické likvidace autovraků. Od roku 2007 se věnujeme také demolicím staveb a technologických celků,“ přibližuje jednatel Petr Jarý a pokračuje: „Disponujeme rozlehlým vlečkovým šrotištěm, které splňuje přísné ekologicko-legislativní požadavky spojené s provozem ekologické likvidace autovraků o rozloze více jak 40 000 m2. Jsme významným hráčem v oblasti zpracování kovového odpadu pro region východních Čech, kde si už léta můžeme dovolit dávat nejvyšší výkupní ceny.“ Kovošrot Jarý navíc disponuje inovativní linkou na zpravování kovového odpadu, včetně bílé techniky a autovraků – těch díky tomu zlikvidují až 10 tisíc ročně. „Podobných šrédrů na drcení celých aut je v republice asi 5. K tomu máme díky dotacím jako jediní největší překládkový bagr, který šetří pohonné hmoty a emise, jelikož je na elektřinu,“ jmenuje Petr Jarý a doplňuje: „Jenom loňský rok dosáhly naše investice 140 milionů korun.“

Zdroj: JARÝ s.r.o.

ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ

Neustálé zkvalitňování služeb a efektivnosti v Kovošrotu Jarý jde také ruku v ruce s výraznější ochranou životního prostředí. „Dosahujeme vysoké kvality systému environmentálního managementu. Trvale dodržujeme všechny platné právní a jiné požadavky pro ochranu životního prostředí, pečujeme o životní prostředí při realizaci nákupu, zpracování a prodeji kovového šrotu a v ostatních činnostech společnosti, a to prevencí a neustálým zlepšováním podmínek pro dodržování, snižujeme negativní vlivy produktu na životní prostředí a zabýváme se připomínkami zaměstnanců, které neustále vzděláváme a motivujeme, a veřejnosti,“ popisuje Petr Jarý.

Politika jakosti se zaměřuje především na poskytování produktů odpovídajících co nejvíce požadavkům zákazníků. Dochází tak k neustálému zlepšování systému managementu jakosti, stabilizací pracovního kádru společnosti, ke zlepšování řídicích procesů a neustálému zvyšování odborné kvalifikace všech pracovníků. „Chceme se udržet ve špičce poskytovatelů produktů v oblasti nákupu, zpracování a prodeje kovového šrotu a autodopravy a ostatních souvisejících služeb v regionu a na území ČR a chceme si zachovat a stále zvyšovat vyspělou úroveň technického zázemí v oblasti dodávek komponentů pro poskytovaný produkt a ostatní související služby od předních tuzemských a zahraničních dodavatelů,“ zakončuje Petr Jarý.

 www.jary.cz

PROVOZOVNA ŽĎÁRA
Doubravice 105, Pardubice
telefonní číslo: 466 400 135
provozní doba
Po – Pá 8:00 – 16:00
So 8:00 – 11:00

PROVOZOVNA MILHEIMOVA
Milheimova ul. 1966,Pardubice
telefonní číslo: 466 646 924
provozní doba
Po – Pá 8:00 – 16:00

Zdroj: JARÝ s.r.o.