V letošním roce promarodili Češi rekordní počet dnů. Šíření chřipkové nákazy bylo takřka nezastavitelné jak v nemocnicích, tak kupříkladu ve školách, mateřských školkách nebo fitness centrech. Běžné sanitární postupy neumožní průběžnou dezinfekci za standardního provozu. Nejčastější postupy sanitace tzv. mokrou cestou, tedy přidáním dezinfekčního prostředku do úklidové vody, nejsou v těchto exponovaných obdobích postačující.

Zdroj: Youtube

Hygienický systém WIPEPOD umožní rychlou a efektivní dezinfekci vždy, když ji zrovna potřebujete. Šetrný k lidské pokožce, zároveň účinný při dezinfekci ploch.

Jedinečný hygienický systém WIPEPOD obsahuje dezinfekční ubrousky/utěrky s garantovanou účinností 99,9999% proti virům a bakteriím. Za tímto číslem stojí biocidní látky, které jsou výrazně efektivnější než klasické alkoholové dezinfekce. Složení dezinfekčních utěrek WIPEPOD prošlo náročným procesem registrace Ministerstva zdravotnictví České republiky a zaručuje tak šetrnost k lidské pokožce a navíc negeneruje nepříjemný alkoholový zápach. Umístění dezinfekčních utěrek WIPEPOD na klíčová místa jako jsou toalety, konferenční místnosti, učebny a fitness centra výrazně eliminuje šíření virových i bakteriálních nákaz.

Systém WIPEPOD nahradí proces mytí rukou během 12-15 sekund a garantuje 99,9999% účinnost proti virům a bakteriím.

Základní balení obsahuje až 1250 vlhčených utěrek v kompaktním dávkovači, které díky 3 ochranným zónám nevysychají po celou dobu životnosti, tedy 18 měsíců. Součástí balení je také nástěnný držák umožňující snadné připevnění systému přesně na místo potřeby. Zpřístupněním takto snadného způsobu dezinfekce v prostorách jako jsou kanceláře či zdravotní a vzdělávací instituce je jednoznačným krokem ke zdravějšímu pracovnímu prostředí a snížení nemocnosti zaměstnanců, žáků či klientů.

Prevence šíření nemocí je pro naši školku zcela zásadní. Díky jednoduchému a chytrému řešení WIPEPOD máme dezinfekci vždy po ruce a zvládneme tak sanitaci během každodenní práce s dětmi. Potěšily mě také další typy utěrek do kuchyně a na ošetřování dětské pokožky, které navíc vždy pasují do stejného boxu. Ráda bych tedy WIPEPOD doporučila všem kolegyním a maminkám.“

Gabriela Golasová, Mateřská škola Trojanovice

www.wipepod.cz

Zdroj: Asset Media