„Liberec je druhým městem po Praze, které uživatelům elektromobilů umožňuje parkování na označených parkovacích místech zdarma. Vzhledem k atraktivitě lokality, kulturnímu vyžití a krásné přírodě v okolí Liberce to byla jasná volba v okamžiku, kdy jsme přemýšleli o možnostech rozšíření služeb mimo Prahu“ uvedl Jonáš Adam, product manager společnosti Protech, která se pronájmem, prodejem a servisem čistě elektrických vozů zabývá již pět let.

V Liberci vzniká první půjčovna čistě elektrických vozůZdroj: protech-e.cz

Pro rozvoj služeb ve městě pod Ještědem se Protech domluvil na spolupráci s místním projektem EL-tech CZ, za kterým stojí Ondřej Miškovský. Ten ke spuštění nové služby uvedl: „Tato novinka přesně zapadá do portfolia námi nabízených produktů. Naším společným cílem je dlouhodobé prosazování nízkouhlíkových technologií v dopravě, posílení povědomí o výhodách elektromobility a vyvracení mýtu, které okolo elektromobility panují.“

V Liberci vzniká první půjčovna čistě elektrických vozůZdroj: protech-e.cz

Auta je možné si vyzvednout v Praze i Liberci a to bez dalších poplatků. Vybrat si lze z široké nabídky elektromobilů od nejlevnějšího a velmi oblíbeného Fiatu 500e za cenu od 600 Kč včetně DPH na den až pod luxusní modely od ikonické značky Tesla. Kromě samotné nabídky pronájmu vozu je možné si vůz následně i odkoupit a část ceny z pronájmu je zákazníkům vrácena zpět. Pro zájemce jsme ještě připravili mimořádnou slevu 25% při zápůjčce vybraných modelů do jednoho měsíce.

Kompletní nabídka vozů je k dispozici na webu
https://protech-e.cz/pronajem-vozu/.

logoZdroj: protech-e.cz