Naše produktové portfolio je zaměřeno na komplexní škálu výcvikových řešení v oblasti virtuálního tréninku armád členských států NATO a současně pozemních sil dalších světových armád.

Našim zákazníkům dodáváme virtuální tréninkové technologie (simulátory ručních zbraní, protitankových střel a součásti speciálních vozidlových simulátorů). Tyto technologie prochází neustálým rozvojem a uplatňujeme nejnovější poznatky z technických oborů. Využíváme individuální a kreativní schopnosti lidí s různými profesními a osobními zkušenostmi. S námi budete pracovat na unikátních projektech na hranici současných technologií.

Přijde vám lákavá oblast herního průmyslu ve spojení s obrannými technologiemi?

Zapojte se do týmu expertů v oblasti výcviku ozbrojených sil. Budete se podílet na vývoji produktů, kdy každý projekt je svým způsobem unikátní. Aktuálně hledáme:  

  • SOFTWARE ENGINEER
  • MECHANICAL ENGINEER

Nabízíme jistotu stabilního zaměstnání, flexibilní pracovní doby i možnosti práce z domu. Výhodou je aktivní využívání angličtiny při spolupráci se švédskými kolegy či zákazníky z celého světa. S tím souvisí možnost zahraničních služebních cest, poznávání nových kultur a váš další profesní rozvoj. 

V případě, že hledáte novou výzvu v atraktivním oboru, kontaktuje nás prosím na emailu: hana.rimanova@saabgroup.com. Budeme se těšit na zaslané životopisy i následná osobní setkání.

Saab Czech s. r. o.
Čelakovského 689, 684 01 Slavkov u Brna
Telefon : + 420 544 422 911