Pobočka Stavebnin DEK Teplice se přestěhovala do nových prostor, které nabízejí zákazníkům při nákupu nezvyklý komfort.

Do nového moderního areálu na Hřbitovní ulici se pobočka přestěhovala v dubnu tohoto roku. Zákazníci, kteří sem přijedou nakupovat, ocení parkování v zastřešeném terminálu, umožňující pohodlné odbavení za každého počasí.

Nákup na jediné zastavení

Zdroj: Stavebniny DEK Teplice

Zákazník si zapamatuje číslo svého stání, které nahlásí u pokladny. Na monitoru nad pokladnami se objeví informace, kolik minut bude trvat připravení objednaného zboží. Tento čas si může zákazník zpříjemnit dobrou kávou zdarma nebo například nákupem ve specializované prodejně potřeb pro stavebníky a řemeslníky.


Jakmile je objednávka připravena, zákazník je vyzván, aby se dostavil ke svému vozu, kde mu je nákup naložen. Celý tento proces průměrně netrvá déle než 10 minut.


Ve Stavebninách DEK své zákazníky hýčkají

Zdroj: Stavebniny DEK Teplice

Na pobočce Stavebnin DEK Teplice je zákazníkům k dispozici půjčovna strojů a nářadí a míchárna omítek a barev, samozřejmostí je technická podpora. Každý všední den je navíc pro zákazníky připravena snídaně zdarma, káva a čaj jsou zdarma po celý den. V celém areálu je Wi-Fi zdarma. Na pobočkách je pro zákazníky také zdarma připraven unikátní tištěný Katalog DEK s více než 110 ověřenými konstrukčními řešeními ve 3D. Katalog nabízí 696 stran, se kterými lze postavit dům od základů po střechu.


Věrnostní program

Zdroj: Stavebniny DEK Teplice


Do 16. června probíhá ve Stavebninách DEK věrnostní program ŠTĚDRÁ DOVOLENÁ 2017. Nákupem materiálu zařazeného do programu získávají zákazníci body, za které si pak mohou vybrat odměny pro sebe či své blízké. V Katalogu odměn ŠTĚDRÁ DOVOLENÁ 2017 zákazníci najdou špičkové sportovní vybavení ADIDAS, vysoce kvalitní nářadí BOSCH, poukazy od STUDENT AGENCY, vína z proslulých italských vinic, poukázky na nákup ve Stavebninách DEK, pražskou šunku či plzeňské pivo.


Pohodlný nákup on-line

Zdroj: Stavebniny DEK Teplice

Díky e-shopu s chytrými kalkulátory, které umožňují snadný výpočet a objednání potřebného materiálu, je nákup ve Stavebninách DEK možný i z pohodlí domova, navíc s garancí, že v objednávce nebude nic scházet. Pak už stačí jen objednávku vyzvednout na pobočce, nebo si materiál nechat dovézt přímo na stavbu. Objednávat lze také telefonicky nebo e-mailem na Zákaznickém centru.


Nový areál Stavebnin DEK Teplice se zařadil po bok moderním pobočkám Stavebnin DEK, které nemají obdobu nejen v České republice, ale dokonce ani ve světě. Srdečně vás zveme k jejich návštěvě.

Zdroj: Stavebniny DEK Teplice

Otevírací doba Stavebnin DEK Teplice:
březen–listopad
Po–Pá 6:00–17:00
So 7:00–11:30

prosinec–únor
Po–Pá 7:00–17:00
So 7:00–11:30

Stavebniny DEK, Hřbitovní ul., 415 01 Teplice, e-mail: teplice@dek.cz, tel.: 510 000 100, www.dek.cz

https://www.dek.cz/kontakty/teplice