Pod hradem u parkoviště si můžete postavit stan a po koncertu si tak odpočinout a vstřebat zážitky. Jako bonus můžete druhý den využít návštěvu Valečovského hradu nebo města Mnichovo Hradiště a jeho okolí.

Značka Valečovské léto vznikla v roce 2000 z bývalého sadu, v přírodním amfiteátru zříceniny Valečovského hradu v obci Boseň u Mnichova Hradiště. Jedinečné místo, které je svojí lokalitou výjimečné nejen pro návštěvníky, ale i interprety pravidelně se vracejících na pódium. Zaběhnutá značka akce, která každý rok trvá od května do září a která je multižánrovým průřezem československé hudební scény. Formát akce je každý víkend přizpůsobený jinému publiku. Samozřejmostí jsou komerční i méně známý interpreti, kteří jsou důsledně vybrání do skladby víkendových akcí.

Můžete se těšit například na kapely CHINASKI, TRAKTOR, WALDA GANG, HARLEJ, JELEN, UDG a jiné, a na interprety jako Lucie Bílá, Eva Urbanová, Raego nebo Voxel.

Rozhodli jsme se také pomáhat tam, kde je to potřeba! Koupí vstupenky na jakýkoli koncert Valečovského léta pomáháte i VY! Přispějeme 10 Kč z KAŽDÉ PRODANÉ VSTUPENKY za celý letošní ročník Valečovského léta 2023 na léčbu malé Nikolky.

Po každém koncertě budeme celou částku za prodané vstupenky vkládat na transparentní účet Nikolky.

Vstupenky v předprodeji naleznete na https://www.ticketlive.cz/cs/event/valecov-2023-prehled