MOBILNÍ KONTEJNEROVÁ PLNICÍ LINKA
Exkluzivní nabídkou firmy Lipera je mobilní plnicí linka. Ta je v kontejneru opatřeném hydraulickými písty, což umožní linku položit na úroveň terénu. Kamion s hydraulickým čelem poskytne dostatečnou plochu pro skládání lahví a zároveň pro skládání košů s vínem.
Linka disponuje molekulární filtrací vzduchu, která zbaví vzduch kyslíku, pro plnění se pakpoužívá čistý dusík. Sanitaci a výplach lahví před plněním zajišťuje generátor ozonové vody. K lince lze využít potřebné příslušenství pro různé průměry lahví, šroubovou hlavu na BVS uzávěry i hlavu na korkové uzávěry. Vinaři velmi oblíbeným korkovým uzávěrem je korek FineCork, se speciálním ošetřením proti pachuti a je označován jako nejlepší zátka na trhu.

Mobilní plnicí linka firmy LiperaMobilní plnicí linka firmy LiperaZdroj: archiv firmy Lipera

LAHVOVÁNÍ PERLIVÝCHVÍN FRIZZANTE
Pro své zákazníky firma Lipera nabízí také stacionární plnicí linku na perlivá vína a sycené nápoje. Linka umožňuje nápoje nasytit za nízkých teplot a naplnit je do lahví.

Plnicí linka firmy LiperaPlnicí linka firmy LiperaZdroj: archiv firmy Lipera

NOVÝ E-SHOP S VÍNEM
Horkou novinkou firmy Lipera je nový e-shop vinozoom.cz. Milovníci vína v něm mohou vybírat z nabídky přes 3 000 druhů kvalitních vín z České republiky a ze Slovenska. Sortiment vín si mohou zákazníci e-shopu vybírat i prostřednictvím filtru, který nabídne například vhodná vína ke konkrétnímu druhu jídla.

AKREDITOVANÁ LABORATOŘ, PRODEJNA VE VELKÝCH BÍLOVICÍCH
Společnost Lipera má vlastní akreditovanou laboratoř, jež se stala nezbytným pomocníkem všech vinařů. Kromě ní a prodejny ve Velkých Bílovicích má i pobočku ve slovenském Pezinku.

NOVINKY PRO VINOBRANÍ 2021:
Hefe 9S
– speciální kvasinky pro vína se zbytkovým cukrem.
Terra Rosso – kvasinky pro výrobu silných červených vín.
Siha MM2 – speciální kvasinky pro odrůdu Rulandské modré pro výrobu červených i růžových vín.
Lallvin Sauvy – nejlepší kvasinky pro odrůdy s thiolovým aroma jako je Sauvignon.
Level2 Initia – kvasinky, které přináší inovativní řešení řízení předfermentačních kroků citlivých na oxidaci bílých a růžových vín s jedinečnou kapacitou spotřebovávat kyslík.
Level2 Guardia – kvasinky s aktivní bioochranou pro červené víno. Účinně potlačují divokou mikroflóru.
Glutastar – nový specifický produkt na ochranu před oxidací u bílého a růžového vína s vysokým obsahem redukčního glutathionu a stabilizujících peptidů.
Lalvigne Cicatrix – speciální postřik na vinohrad poškozený krupobitím.
Lalvigne Prohydro – speciální postřik pro vinohrad trpícím nedostatkem vláhy.

KONTAKT:
Lipera s. r. o.
Podivínská 1470
Velké Bílovice
tel.: 602 747 484
www. lipera.cz