EET můžete nenávidět, bojkotovat či se kvůli němu zbytečně stresovat. Stejně tak můžete začít díky EET vydělávat více peněz. Stačí si vybrat řešení, které otevírá dveře k nabídce nových služeb. Pomůže vám zvýšit produktivitu a automatizuje mnoho zaběhlých procesů, které vás okrádaly o čas.

Druhá vlna EET je za dveřmi. Je aktuální pro více než 200 tisíc podnikatelů. Když se vám podaří správnou pokladnu koupit včas, vše si v klidu nastavit a vyladit, máte našlápnuto na lepší zítřky. „Při rozhodování o koupi jsou zásadní nonstop podpora, vzdálená správa, zálohování, bezpečnost a třeba i schopnost mít v terénu více jak 200 techniků," říká Luboš Lukasík, jednatel eKasa. Jde o službu od O2, která se od první vlny těší největší důvěry zákazníků - přes 13 tisíc.

„Každodenní uzávěrky tržeb dělám díky eKase výrazně rychleji. Zároveň mám lepší přehled nad prodanými položkami," říká Josef Bělehrádek z Copy centra v Letovicích u Brna.

eKasa má od začátku mnohem větší ambici než jen vyhovět povinným požadavkům na EET. Pro podnikatele představuje bránu pro elektronizaci jeho podnikání se všemi výhodami, které to přináší. Od přehledných reportů počínaje, přes automatizaci činností jako je jednoduché propojení s účetními programy a skladovým hospodářstvím, až po nové zdroje příjmů.
Podnikatelé mohou díky eKase například přijímat elektronické stravenky, což znamená nové zákazníky. Stejně tak finišuje propojení na loterijní terminály. Stačí, aby se trafikant, hospodský či provozovatel večerky rozhodl. Když už má personál na prodejně, může díky eKase začít přijímat sázky třeba na fotbalové zápasy. Nepotřebuje kupovat další terminál a vyřizovat nové smlouvy.

„eKasa mi zjednodušila život. Dříve jsem byl v restauraci každý den, abych měl provoz pod kontrolou. Nyní vidím v O2 eKanceláři tržby restaurace online. Mám přehled, co se v podniku děje i když jsem mimo. Platební terminál na karty mi navíc šetří dost peněz, protože poplatek za transakci je poloviční (0,99%), než u standardní banky před tím," říká Dan Baran, z liberecké restaurace Ztráty a Nálezy.

Už dnes nabízí eKasa speciální moduly pro různé živnosti a další postupně přibývají. V tom se zásadně odlišuje od konkurence. Jde například o rezervační systém pro penziony napojený na booking.com, či automatické propojení na nejběžnější účetní programy jako jsou Money, Helios a Pohoda. Jedinečná je i vzdálená správa. Technik na callcentru se může do vaší pokladny připojit na dálku a vykonat požadovaný servisní zásah.

VÍCE ZDE!

eKasa od O2:

• Provoz zdarma při platbách kartou
• Online přehled o tržbách odkudkoli
• Špičková zákaznická podpora
• Propojení s účetními programy
• Automatické zálohování