V případě sortimentu pro outdoor a camping samozřejmě nehovoříme pouze o končinách České republiky, ale také zahraničí. Například při expedici v horských oblastech, kde je nejbližší civilizace na hony vzdálená, jistě naše výrobky využije každý dobrodruh. Při dlouhém cestování vyhládne a je zapotřebí se utábořit a připravit si oběd. Pro tento účel jistě využijete spolehlivý a odolný propan-butanový vařič. Naleznete u nás campingové vařiče na propan-butan různých velikostí a výkonů. Pro přípravu kávy nebo čaje pak můžete vedle stanu přibalit také lehký a kompaktní vařič včetně vysoce odolného nádobí. Například při cestování s karavanem můžete využít také absorpční chladničky pro uchování čerstvosti potravin a nápojů.

Zdroj: www.mevatec.cz

Na lehkou váhu nelze brát ani nevyzpytatelné počasí. Abyste se připravili na studené noci a chladná rána, máme pro vás novinku v podobě mobilního topidla OLYMP. Topidlo dodává prémiový výkon 2 kW, je vybaveno hlídačem spalin a ke snadnému spuštění pak slouží piezoelektrické zapalování. Poháněno je propan-butanovými kartušemi, které se dodávají v různých velikostech. Mimo mobilní topidla u nás také naleznete topidla do karavanů a obytných automobilů. Za zmínku rozhodně stojí také propan-butanové lampy, které vám pobyt v přírodě ještě více zpříjemní.

Zdroj: www.mevatec.cz

Pro nás je outdoor camping oblíbený způsob, jak trávit volný čas, a tak vás jistě nepřekvapí promyšlenost výrobků a jak snadné je jejich používání. Navíc každý výrobek je certifikovaný a musí být testován a schválen akreditovanou zkušebnou. Tedy nejen bezvadná funkčnost, ale také bezpečnost výrobku je pro nás samozřejmost. Důležité je také zmínit, že veškeré prototypy nových výrobků jsou testovány v praxi. Při kontrole prototypu je sledována spotřeba náplně, produkce spalin a další aspekty.

Kde naše výrobky najdete? Předně můžeme zmínit náš e-shop www.mevatec.cz, kde naleznete veškeré výrobky skupiny společností Meva na jednom místě. Spolupracujeme však také se všemi velkými DYI obchody včetně distributorské sítě velkoobchodních partnerů. Naleznete nás také na sociálních sítích Facebook a Instagram, kde se vždy dozvíte o novinkách a dalších výrobcích z našeho sortimentu jako první. Závěrem přejeme čtenářům pevné zdraví a opatrnosti při cestách za novými zážitky.