WhitePress - Platforma pro obsahový marketing a SEO spojuje inzerenty, majitele webu a copywritery z celé Evropy. Pro weby tvoří kvalitní obsah na různorodá témata ve 24 rodných jazycích, pro více než 30 států po celé Evropě a jižní Americe. Hotové texty pak můžete publikovat na 45 000 webech, které vám zaručí expanzi na místním i zahraničním trhu.

Jak WhitePress® funguje?

V přívětivém online prostředí můžete zadat již hotové texty k publikaci. Jednoduše si vyberete jeden z 45 000 webů, kam svůj text chcete umístit. Doporučujeme vám, abyste investovali do kvalitních webů, které se pravidelně aktualizují. V opačném případě byste se nemuseli dočkat očekávaných výsledků.

Pokud od WhitePress® potřebujete vytvořit i obsah, máte tři možnosti:

  1. Obrátíte se na copywritery z WhitePress®, kteří pro vás obsah zpracují dle ceníku na webových stránkách.
  2. Zaregistrujete se, vyberete si službu Content Premium, která nabízí služby copywriterů v Česku, Polsku, Rumunsku, Maďarsku a na Slovensku. A z databáze si vyberete copywritera, kterému zakázku zadáte. Myslete však na to, každý copywriter má svůj vlastní ceník.
  3. Pod službu Content Premium spadá také Burza práce. Tam zadáte svou poptávku a copywriteři se vám sami přihlásí s cenou, za kterou pro vás obsah zpracují.

Ideální řešení pro váš kompletní content marketing

WhitePress® je skvělou volbou pro každého, kdo na denní bázi řeší content marketing. Ať už zakládáte online magazín, vlastní blog nebo potřebujete spravovat ten firemní, potřebujete především kvalitní obsah. Jeho tvorba zabere hodiny času měsíčně a ne vždycky je máte. Od toho tu jsou copywriteři z WhitePress®, kteří se o váš obsah rádi postarají. Stejně tak oceníte služby WhitePress® v případě, že řešíte PR články, linkbuilding nebo SEO.

Tvorba e-shopu levou zadní

Díky službám WhitePress® se copywriteři postarají také o obsah pro váš e-shop. Napíší vám produktové popisky a články, připraví newslettery a otextují důležité části vašeho e-shopu. S WhitePress® se snadno dostanete i na zahraniční trh. Například české e-shopy často využívají služby WhitePress® při expanzi na slovenský trh.

Správa všech klientů na jednom místě

Na své si přijdete také jako agentura. V nabídce WhitePress® najdete 45 000 různých webů, na kterých můžete své PR články publikovat. Všechny svoje klienty máte hezky na jednom místě a spravujete je z pohodlí domova. Pokud potřebujete články dodávat externě, copywriteři WhitePress® pro vás mají prakticky nekonečnou zásobu kvalitních PR článků na různá témata ve 24 jazycích podle vašeho zadání. Díky nim zviditelníte své klienty a posílíte jejich vliv na českém i zahraničním trhu.

Místo pro copywritery

WhitePress® je útočištěm také pro řadu copywriterů, kteří své služby mohou nabízet veřejně za své vlastní ceny v rámci celé Evropy. Zákazníci WhitePress® jim pak přidělují svoje zakázky, nebo se o něco copywriteři mohou „poprat“ na Burze práce.

Kvalitní obsah vám ve světě marketingu zaručuje úspěch. Bez něj budete vždy pozadu, ať už jste malá firma nebo korporát. Neodkládejte jeho tvorbu. WhitePress® vám pomůže.