Pro Windows 7 běžící na firemních nebo školních počítačích je stále možnost si za poplatek prodloužit platnost bezpečnostních záplat, ale jedná se o velmi drahý počin. Letos vyjde jeden počítač na $25, v roce 2021 vše skokově naroste na $50 a další rok pak dokonce až na $100. Ještě dráže pak vyjdou nebožáci s nainstalovanými Windows 7 Pro, kde jsou ceny ještě dvojnásobné. Logičtější je tak to vzít hezky zgruntu a raději přímo nainstalovat Windows 10 Home nebo Pro, pro domácí uživatele se jedná o jednoznačnou volbu.

 A díky novoroční nabídce e-shopu Keysworlds vás takový upgrade nemusí stát několik stovek dolarů, protože ceny za klíč na Windows 10 začínají už na 8.88 euro. A nezůstane jen u operačního systému, protože slevový kód KWNY35 s 35 % slev se hodí i na spoustu jiných produktů. Takže co můžete například pořídit za software ?

Samozřejmě na jejich stránkách nenajdete jen ty základní softwarové produkty od Microsoftu, ale dají se koupit i PC hry ze Steamu, Originu, Uplay či Battle.netu, případně další věci z obchodů pro XBOX nebo Playstation. Výhodou jsou i platby Paypalem nebo 24/7 zákaznická podpora obchodu, protože zvrtnout se v oblasti softwaru něco může skoro vždy.

Seznamte se s Keysworlds.com!

Keysworlds nabízí vynikající služby a specializovaný automatický systém pro dosažení bezkonkurenční efektivity, zaručující 100% spokojenost zákazníků! Kód obdržíte na svůj účet během několika minut e-mailem. Nabízejí také snadné způsoby platby, se zabezpečenými a spolehlivými způsoby, kterými jsou PayPal, bankovní převod, kreditní karta nebo debetní karta, a nepřetržitý zákaznický servis (service@keysworlds.com), aby zajistily, že obdržíte náležitou pomoc kdykoli budete potřebovat.