Komu pomáháte?
Dětem i dospělým. Těm s vrozenými nemocemi. Plazmy je v celé Evropě kritický nedostatek. Jediný způsob, jak ji získat, je od dárců. Od vás. Od nás všech. Neexistuje žádné oni a my. Je jenom MY. Nevíme dne ani hodiny, kdy budeme plazmu sami potřebovat. Nebo naše děti. Jako Martínek z Příbrami. Martínek trpí hemofílií. Léky z krevní plazmy mu umožňují vést normální život. Darujte normální život. Darujte krevní plazmu. Plazma se nedá laboratorně vyrobit. Jediný způsob jak plazmu na léky získat je váš DAR.

Jste pro nás důležití
V Amber plasma děláme maximum pro vaše bezpečí, pohodlí a zdraví. Vážíme si vás i vašeho času, proto za každý odběr dárcům vyplácíme finanční odměnu ve výši 700 Kč za odběr. Když doporučíte jiného dárce, získáte 500 Kč. Při opakovaných odběrech se automaticky stáváte členy našeho věrnostního programu. Darujte bezpříspěvkově. Za každý odběr si můžete odečíst 3 000 Kč za základu daně.  Darujte v jednom z našich moderních dárcovských centrech. Svých dárců si velmi vážíme, proto jim poskytujeme maximální komfort.

„Vážíme si každého dárce, který obětuje svůj čas pro záchranu jiných. Proto jsme jim chtěli umožnit pomáhat v takových podmínkách, kdy se dárce nebude cítit jako v nemocnici, ale spíš jako ve wellness centru, kde se pohodlně usadí, bude odpočívat a přitom se podílet na záchraně lidského života,“ říká Patrik Sabon, marketingový manažer skupiny Amber Plasma.

Jak to probíhá?
Zaregistrujete se na vstupní prohlídku na www.amberplasma.com. Prohlédne vás lékař, odebere vzorek krve na krevní testy. Získáte přesný přehled o svém aktuálním zdravotním stavu. Při splnění všech kritérií úspěšného dárce se po 7 - 10 dnech zaregistrujete k 1. odběru. V našich odběrových centrech pracuje pouze zkušený a proškolený personál. Odběr plazmy je prakticky bezbolestný.

O své dárce se staráme jako o vlastní. Uložíte se na pohodlném křesílku. K dispozici je wi-fi zdarma, můžete sledovat televizi, staráme se i o váš pitný režim. Po odběru si odpočinete u šálku dobré kávy a automaticky vás zařadíme do našeho věrnostního programu.

Kdo může darovat?
Každý zdravý člověk ve věku 18 - 60 let, který je ochotný věnovat svůj čas dobré věci, má trvalý pobyt v České republice a má uzavřené zdravotní pojištění v EU. Registrujte se k lékařské prohlídce a k 1. odběru na našich webových stránkách www.amberplasma.com. Sledujte nás i na Facebooku i Instagramu.