Viry nám znepříjemňují život už dlouho. A proto je čas jim jednou provždy říct dost! Nový nanovlákenný FFP2 respirátor VK RespiRaptor s nimi zatočí dřív, než řeknete membrána.
Samosterilizační technologie viry rychle zničí a díky speciálnímu podlouhlému tvaru, kterému se říká fish type, vám tento respirátor pohodlně sedne na tváři, i když máte brýle, vousy nebo širší obličej.

Z nošení ochranných pomůcek se postupně stala trpěná rutina, na kterou jsme si sice zvykli, ale pokud můžeme, hledáme úlevu, pohodlí, které není na úkor bezpečnosti a účinné ochrany. Přece jen jsme ještě neudělali za koronavirem definitivní tečku. Česká firma Respilon, která se specializuje na inovativní produkty z nanovláken, proto přichází s další samosterilizační novinkou v portfoliu. Vychází tím vstříc každému, komu vadí „roušky“ na jedno použití a z toho plynoucí velké množství odpadu.

Je přirozené, že chceme dobře chránit sami sebe i svoje okolí a zároveň potřebujeme, abychom to udýchali. Abychom s respirátorem vyšli pohodlně do schodů, aniž bychom se museli po pár krocích zastavovat a lapat po dechu. Asi se nikdo nepozastaví nad tím, že se chceme bez obav napít a najíst a pak si nasadit respirátor bez nutnosti výměny za nový. Není divu, že nás obtěžuje nosit po kapsách extra dezinfekční sprej, abychom mohli respirátor znovu použít a byli chráněni. Je toho hodně najednou? Ano, je, a přesto nový VK RespiRaptor všechny tyto potřeby spolehlivě řeší. Vývojový tým Respilonu si dal záležet na tom, aby se VK RespiRaptor mohl stát pro každého uživatele pomocníkem, který je při vás vždy, když ho potřebujete, a nevyžaduje žádnou péči a údržbu.

Jak je to možné? Tento respirátor je jako chytře poskládaný puzzle. Jednotlivé vlastnosti do sebe zapadají a výsledek přináší maximální komfort a účinek.
Základem je superhustá a velmi kvalitní nanovlákenná membrána, která poskytuje až 99,9% záchyt veškerých virů, chrání oběma směry a vlhkost vašeho dechu nijak nesnižuje účinnost záchytu. Tento materiál je lehoučký a velmi dobře prodyšný.
O samosterilizační funkci hubení virů se stará unikátní technologie akcelerované mědi. Díky tomu lze respirátor jen tak „tahat“ po kapsách nebo v kabelce, odložit si ho na stůl a pak ho znovu použít. Bez jakékoli extra údržby.
Jeho unikátní anatomický tvar napomáhá tomu, že vám bude při komunikaci dobře rozumět. Tvarovatelný nosní klip zaručuje, že se vzduch nenasává pod respirátor nežádoucími cestami. O pohodlí při nošení se starají záušní gumičky, které netlačí a mají výbornou elasticitu.
S FFP2 respirátorem VK RespiRaptor nad viry vždy vyhrajete. Zakoupíte jej v rodinném balení po 10 kusech na shop.respilon.cz.