CENTRUM PALIV LANŽHOT

Pro mnohé z vás to bude velmi nepříjemné zjištění. Do nedávné doby nebyl problém nakoupit různé druhy paliv za velmi přijatelné ceny, tzn. za ceny v různých slevách, protože nabídka převažovala nad poptávkou a prodejci se předháněli ve výši slev, jen aby prodali.

V dnešní době se situace radikálně změnila. Všichni máme ještě v živé paměti, co s celým světem udělal covid. Současné boje na Ukrajině se nás bezprostředně nedotýkají, ovšem jen do té doby než si uvědomíme, že Ukrajina byla velkým exportérem paliv zejména dřevěných pelet a dřevěných briket, které budou nejen u nás, ale i v dalších státech Evropy chybět. Sousední státy Bělorusko i Rusko se také určitým objemem podílí na dodávkách pelet a briket do Evropy. Součet těchto (ne)dodávek velmi citelně zasáhne řadu evropských států.

V žádném případě nelze očekávat jakékoliv jarní či letní slevy, tak jako tomu bylo v minulých letech. Naopak. Kdo sleduje aktuální ceny pevných paliv (pelety, brikety, dřevo, uhlí, atd.) je velmi nepříjemně překvapen tím, že ceny pomalu ale jistě šplhají nahoru a některé druhy paliv jsou velmi špatně dostupné či dokonce nedostupné. V žádném případě nechceme vyvolávat paniku, ale naše DOPORUČENÍ je:

NAKUPTE IHNED A UŠETŘÍTE!

Jistě jste zaznamenali částečný a postupný návrat lidí k topení uhlím. Proto si vám, kromě níže uvedeného námi nabízeného sortimentu, dovolujeme nabídnout také balené hnědé uhlí v pytlech po 25 kg z české produkce, které balíme v našem Centru paliv Lanžhot. Nejvíce používaným druhem uhlí je bílinské/ledvické uhlí, které má malý obsah síry, ale je dražší. Jako protipól je mostecké/komořanské uhlí s vyšším obsahem síry, ale daleko příznivější cenou. Naše DOPORUČENÍ: Vyzkoušejte oba druhy uhlí, a pak se rozhodněte, které budete používat.

Zdroj: palivalanzhot.cz

Zdroj: palivalanzhot.czCENTRUM PALIV LANŽHOT
Komárnov 1285
691 51 Lanžhot
www.palivalanzhot.cz
lanzhot@emtb.cz
733 712 752