Město Plzeň a iniciativa Musíme si pomáhat v Plzni připravily soutěž o hodnotné ceny. Lidé mohou během září a října sbírat na hrací kartu za útratu vyšší než 100 korun v zapojených plzeňských restauracích, kavárnách, bistrech nebo kulturních a turistických institucích razítka. Pokud se jim podaří získat 10 razítek na jednu kartu, stává se slosovatelnou za předpokladu, že bude vhozena do označené schránky na náměstí Republiky. Schránka bude k dispozici od konce září. Slosování se uskuteční 28. října, v den, kdy si Plzeň každoročně připomíná vznik samostatného československého státu. Protože se bude losovat právě 28. 10., ve hře je kromě hlavní ceny, e-koloběžky, dalších 28 + 10 cen.

Zdroj: Asset Media

Vylosovaní mohou získat například roční rodinnou permanentku do plzeňské zoo a do Techmania Science Center, voucher na představení Divadla J. K. Tyla, permanentku na fotbal, dárkový poukaz na Plzeňskou vstupenku, plavenku do bazénu, abonmá Plzeňské filharmonie, voucher na kulturní akce v Měšťanské besedě, voucher na prohlídky a nákup do Plzeňského Prazdroje i vouchery do zapojených restauračních zařízení v hodnotě 500 korun.

Hrací karty je možné si vyzvednout v samolepkou označených podnicích nebo v informačním centru na náměstí Republiky. Více informací je uvedeno na www.musimesipomahatvplzni.cz.

Zdroj: Asset Media