Podle všeho jde i o období, kdy se daří párům nejčastěji zplodit potomky. Podle studií některých vědců mají právě v zimních měsících muži sperma kvalitnější a ženské vajíčko je lépe přijímající, takže se snáze zadělá na ratolest. Naproti tomu v průzkumu přiznávají lidé i nevěry. Přisuzované jsou uvolněné atmosféře například na vánočních večírcích, kde se lidé po celoroční dřině odváží a podpoří se navíc kupříkladu alkoholem. A malér je pak na spadnutí. Pokud jste zadaní, tak budete u stromečku neradi svému protějšku přiznávat nevěru. Když se sexu oddávají páry, tak nejoblíbenější den je právě Štědrý den. To si užívá cca 44 % dotázaných. Silvestr je na druhém místě s 28 %. Překvapilo mě, že Nový rok se pyšní pouze 6 %. Přitom se říká: “Jak na Nový rok, tak po celý rok.”

Podle dalších průzkumů vánočnímu sexu napomáhá i to, že si partneři pod stromečkem nadělují prádýlko nebo erotické pomůcky. Buďme k sobě upřímní. Kdo se nepousměje, byť jen nad myšlenkou, že jde k příbuzným a pod šaty má rajcovní prádlo. Nebo, že si chvíli předtím s partnerem užíval vášnivé chvilky s pomocí nějaké šikovné hračky. Podle těchto průzkumů většina dotázaných přiznala, že si užívala sex chvíli před tím, než se sešla rodina. Celých 84 % respondentů přiznává, že se nebrání sexu i ve chvílích, kdy u nich například příbuzní přespávají. Z toho pětina přiznala i to, že byli příbuznými načapáni. 52 % z nich uvedla, že při hrátkách někoho z rodiny již slyšela.

Nicméně, jak je známo, tak Vánoce mají být svátky klidu a míru. Proč si je tedy nevychutnat naplno. A co si budeme povídat, představivosti se meze klást nemají.

Zdroj: sexshop.cz

Abyste si užili nejen Vánoce, ale i období před a po, máme pro vás soutěž o balíček hraček, se kterými si na své přijde žena, muž i pár! Vítěz totiž bere hned tři hračky od značky BOOM: vibrační masturbátor Sabrina, vibrátor s vyhříváním The King a párový vibrátor na dálkové ovládání Helen. To vše v celkové hodnotě přes 4 000 Kč! Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku:

Správnou odpověď najdete na www.sexshop.cz.

Zdroj: sexshop.cz