Alberta zná každý

Obchody Albert jsou tu pro zákazníky už více než čtvrt století a pyšní se jedním prvenstvím – na počátku 90. let obchodník otevřel historicky první novodobý supermarket v Česku. Jmenoval se Mana a zákazníky v Jihlavě poprvé přivítal 6. června 1991. Dnes je Albert známou značkou po celém Česku s více než třemi stovkami supermarketů a hypermarketů, které najdou zákazníci v každém kraji.
Albert je odpovědným obchodníkem a záleží mu na tom, aby byl dobrým sousedem všude tam, kde působí. Ve všech prodejnách chce být díky týmu zaměstnanců pro zákazníky pomocníkem při výběru potravin a inspirovat je zdravému životnímu stylu.

Růst můžete v každé profesi

Albert zaměstnává na různé pracovní úvazky 17 tisíc lidí a patří tak mezi největší soukromé zaměstnavatele v České republice. Nabízí práci a příležitosti pro rozvoj širokému spektru profesí od provozních pozic v obchodech přes jejich vedení až po vysoce specializovaná zaměstnání v mnoha odděleních centrály nebo v logistice. V Albertu najdou práci absolventi škol všech úrovní, maminky po mateřské a rodičovské dovolené i aktivní důchodci.
Může se to zdát neuvěřitelné, ale v Albertu pracuje téměř dva tisíce zaměstnanců přes 15 let a osm desítek dokonce více než 25 let. Tito lidé dnes pracují na různých pozicích od prodejen přes distribuční centra až po manažerské profese v centrále naší společnosti. Stejně tak v Albertu pracuje i několik generací rodin. Zaměstnanci v Albertu oceňují přátelský kolektiv, zajímavé benefity, stabilní práci s motivující mzdou s pravidelným ročním navýšením a možností profesně růst.

Myslete na zdraví, Albert ho podpoří

Zdravý životní styl Albert aktivně podporuje samozřejmě i u zaměstnanců, kteří například dostávají zdarma ovoce a zeleninu na svačiny. Pravidelně také pořádá Dny zdraví a sportu přímo v prodejnách. Srpen je v Albertu tradičně měsícem zdraví, kdy se vedle dalších aktivit koná řada soutěží na podporu zdraví či Běh pro Nadační fond Albert, kterým zaměstnanci podporují děti z dětských domovů. Za dlouhodobé a systematické aktivity v péči o zdraví zaměstnanců získal Albert v roce 2019 ocenění Firma pro zdraví.

Albert ČR, s.r.o.,  M. Horákové 1498, sídliště Máj, 370 05, České Budějovice, www.albert.cz/kariera