Péče je náš Byznys
Byznys je český ERP systém, který nabízíme již od roku 1991. Začali jsme v příbramské garáži a od té doby jsme se vypracovali na pozici jednoho z nejvyspělejších ERP systému v Česku i na Slovensku.

Zároveň jsme také součástí Seyforu – jedné z největších IT firem ve střední Evropě, v jejímž portfoliu kromě ERP systémů naleznete i zakázkový software, účetní systémy, služby datové analytiky a další.

Hlavním posláním Byznysu je pomáhat firmám všech oborů a velikostí se zvládáním každodenní činnosti. Díky našemu systému zákazníci automatizují procesy, zefektivňují rutinní agendy, získávají perfektní přehled o kondici svého podniku, a především šetří mnoho času i práce sobě i svým zaměstnancům. Za vše hovoří dlouhý seznam našich spokojených zákazníků, mezi nimiž jsou značky jako Manufaktura, Bohemia Apple, Ryor nebo Vltava Labe Media.

Nejsme jenom vývojáři. Rodinným stříbrem Byznysu je náš tým konzultantů nabízející dekády zkušeností s nejrůznějšími implementacemi a naše vlastní know-how. Ať už působíte v jakémkoliv oboru, konzultanti zanalyzují vaše potřeby a navrhnou vám to nejvýhodnější řešení pro váš podnik. Při jednání s klienty si zakládáme na lidském přístupu, kdy v nás zákazníci získávají spolehlivého partnera na dlouhé roky.

Máme volnou židli právě pro Tebe!
Hledáš práci v Příbrami a zaujaly tě předchozí řádky? Pojď k nám pracovat a staň se součástí našeho týmu! Nabídneme Ti smysluplnou práci v barvách silného a stabilního zaměstnavatele, při které budeš denně pomáhat zaměstnancům, majitelům firem i jejich klientům. Zároveň dbáme na rovnováhu mezi prací a osobním životem a zakládáme si na přátelské atmosféře v týmu.

Tvůj talent umíme náležitě ocenit. Kromě zajímavého platu se u nás můžeš těšit i na naditý balík benefitů, od neomezené dovolené přes Multisportku až po home office. Držíme Ti místo v našich pohodlných kancelářích v Příbrami.

Chceš vědět víc? Podívej se na www.byznys.eu/cs/kariera nebo se rovnou ozvi Jitce Burdové (jitka.burdova@seyfor.com) a domluvíme si osobní schůzku.

Seyfor, a. s.
Sídlo: , Drobného 555/49, Brno - Ponava, 602 00
Divize: MB,BU Byznys, Žižkova 708, Příbram II, 261 01
www.byznys.eu/cs
www.seyfor.com