Kdo jsme?

Jsme oncomed manufacturing a.s. - smluvní vývojová a výrobní organizace se specializací na výrobu cytostatických injekcí pro klinické a komerční použití. Tato vysoce účinná cytotoxická léčiva k boji s rakovinou poté dodáváme do celého světa.

I přes naši krátkou historii počínající roku 2010, stavíme na dekádách dědictví chemické a farmaceutické výroby. oncomed vznikl v roce 2010 a má své sídlo v Brně, kde navazuje na mnohaletou tradici chemické a farmaceutické výroby po původní farmaceutické firmě Pliva Lachema.

Jsme zde proto, abychom pomáhali našim zákazníkům včas dodávat léčiva lékařům a nemocnicím a tím se podíleli na uzdravování pacientů bojujících s rakovinou. Pomáháme tím, že vyrábíme produkty, které jsou vysoce náročné na výrobu a vývoj. 

Výroba se zaměřuje na výrobu vysoce účinných onkologických injekcí v klinickém i komerčním měřítku. Výroba se zaměřuje jak na malé molekuly (tzv. end-to-end solution), tak na inovativnější léky na bázi biomolekul (služba Fill & Finish), jako jsou ADC, proteiny HPAPI, mAb a oligonukleotidy.

 oncomed manufacturing – pomáháme uzdravovatZdroj: oncomed manufacturing

Budete právě Vy naší posilou?

Klíčoví odborníci ve farmacii si nás vybírají díky našim schopnostem v oblasti smluvního vývoje a výroby vysoce účinných látek a cytostatických injekcí. Spoléhají na naše znalosti, technologie a poskytovanou přidanou hodnotu.

Jsme otevření novým názorům, neotřelým řešením a vítáme odlišnosti. Rádi se necháváme inspirovat těmi nejlepšími nápady, a to i z odlišných oborů, a podporujeme jejich implementaci do naší oblasti. Neustálé zlepšování je součástí naší kultury a odráží se v naší každodenní činnosti.

Toužíte po práci s moderními přístroji a metodami? Chcete se neustále rozvíjet a nalézat inovativní řešení? Pokud jsme Vás zaujali, podívejte se na naše kariérní stránky, kde pravidelně aktualizujeme otevřené pracovní pozice. Do našeho rozmanitého týmu hledáme kolegy pro obsluhu a neustálé zlepšování našich high-tech zařízení a komplexních výrobních procesů. Dejte nám o sobě vědět a přidejte se k nám. Těšíme se na Vás.