Projekt Fitshaker vznikl na Slovensku u manželů Švaralových jako reakce na úspěšné lekce zumby, které umisťovali na YouTube. Pochopili, že koncept účinného cvičení z pohodlí domova je žádaný a na trhu chybí. Řada žen totiž netouží po přeplněných fitness centrech a skupinových lekcích, některé chtějí cvičit v soukromí a v tempu, které vyhovuje jim.

Programy pro každého
Vytvořili proto webovou stránku i aplikaci, díky níž mohou ženy na Slovensku i v České republice cvičit kdykoliv a kdekoliv. K dispozici je přes 1 000 různých videí, která natočilo více než 20 odborníků. Do těla je možné si dát během lekcí náročnějších a dynamických nebo klidnějších. Lekce zaměřené na spalování, zpevnění celého těla či konkrétních částí patří mezi nejoblíbenější. Na své si přijdou i ti, kdo touží po lekcích v mírnějším tempu, v nabídce má Fitshaker Pilates, jógu nebo cvičení pro těhotné.

Fitshaker aplikaceFitshaker aplikaceZdroj: Fitshaker

Levněji a pohodlněji
„Nabízíme velký výběr kurzů a programů online cvičení, ze kterých si vybere opravdu každý, kdo chce se svojí postavou něco dělat. Naším hlavním cílem je ušetřit lidem čas a peníze, které by jinak utratili za návštěvu drahých fitness center,“ říká zakladatel a CEO Fitshaker Peter Švaral.

Vlastní tréninkový plán dle individuálního cíle
Další výhodou online platformy Fitshaker je i to, že při registraci může každý nový uživatel zadat svůj cíl a následně mu bude vytvořen tréninkový plán na míru. Cvičení je tak maximálně efektivní a pomáhá v dodržování zdravého životního stylu.

ExpanderyExpanderyZdroj: Fitshaker

Cvičení s profesionály
Do České republiky projekt přišel v září a těší se rostoucí popularitě, což dokazuje i rostoucí počet uživatelů. Těch je na Slovensku už více než 70 tisíc. S Fitshakerem na videích spolupracovali odborníci jako Hanka Kynychová, Jan Caha, Lea Vršecká, Zuzana Klingrová, Jan Kempa nebo Zuzka Light.

Nápovědu hledejte na www.fitshaker.cz.

Ze všech správných odpovědí vybereme náhodně 3 výherce, kteří obdrží čtvrtletní předplatné v prémiové sekci Fitshaker a sadu expanderů k procvičení celého těla.