Simply Wines je mladá ambiciózní firma využívající plně moderního digitálního přístupu k zákazníkovi, který je doplněn kvalifikovaným sommeliérským zázemím a individuálním servisem. Našimi zákazníky jsou lidé, kteří se chtějí o vínu, jeho původu, produkci, charakteristice, vinné a gastronomické kultuře dozvědět o něco více, než je běžný standard.

Náš sortiment sestavujeme z toho nejlepšího z Moravy a významných zemí světa, jako jsou Itálie, Francie, Rakousko nebo Portugalsko, ale také třeba z Chile. V nabídce najdete vína bílá, červená i růžová, široký výběr populárního Prosecca a jiných šumivých vín, vína od suchých až po sladká, ale také třeba portská vína.

Zdroj: Simply Wines s.r.o.

Vína vybíráme od prověřených partnerů - namátkou zmiňme moravská vinařství jako je Vinařství Gala, Vinařství Kadrnka nebo Rodinné vinařství Sedlák. Ze zahraničních výrobců můžeme zmínit spolupráci s vinařskými domy rodiny Antinori, která patří mezi nejvýznamnější výrobce vín v Itálii. Dále namátkou zmiňme vinařství De Stefani (region Veneto), Weingut Sigl (region Wachau) nebo Doyard-Mahé (region Champagne) a mnoho dalších.

Zdroj: Simply Wines s.r.o.

Na našich stránkách najdete celou řadu užitečných informací - od možných návrhů párování jídla s vínem, popisu odrůd, regionů, zemí i vinařských domů, až po detailní popis jednotlivých vín. Vína můžete vybírat pomocí široké možnosti filtrování - podle regionů, obsahu cukru, cenového rozmezí a mnoha dalších parametrů.

A jaké jsou podmínky nákupu?

  • nákup je možný bez minimální hodnoty nákupu, již od 1 láhve
  • objednávat můžete libovolné množství vín, bez ohledu na počet lahví v kartonu
  • všechna vína jsou skladem k okamžitému dodání
  • doprava ZDARMA již od celkové hodnoty objednávky nad 2.500 Kč
  • dodání do 1-3 pracovních dní - dle dodací adresy

Zdroj: Simply Wines s.r.o.Nápovědu najdete na www.simplywines.cz

Ze všech správných odpovědí vybereme náhodně 5 výherců, kteří obdrží poukázku v hodnotě 1 100 Kč na nákup vína na www.simplywines.cz

Zdroj: Simply Wines s.r.o.