Podnik LÁHVE: byl založen v roce 2020 a za­nedlouho byl otevřen jeho první obchod v Praze. Jedná se o vzácný obchod s víny v České republice, kde na rozloze 270 m2 naleznou zákazníci přibliž­ně 500 jedinečných druhů vín. Hlavní myšlenkou LÁHVE: je nabídnout zákazníkům kvalitní produk­ty za ty nejpříznivější ceny.

Obchod LÁHVE: stojí mezi dvěma protipóly – řetězcovým maloobchodem a tradiční vinotékou. Nabízený sortiment je navržen tak, aby měl zá­kazník vždy široký výběr vín v každé cenové třídě. Ceny vín se pohybují od 115 korun výše. Při koupi tří a více libovolných láhví získá nakupující slevu. Konkrétní slevové akce jsou vždy popsány na etike­tách tak, aby zákazník předem věděl, kolik za svůj nákup zaplatí.

Zdroj: DKG Retail s.r.o.

Zákazníci naleznou na všech etiketách srozu­mitelné a detailní informace o zboží, jako je název vína, jeho původ, doporučená teplota podávání, barva či nasycenost a k jakým pokrmům se daná láhev hodí. Nakupující si tak mohou vybrat víno dle svých preferencí. V obchodě je zákazníkům k dispozici odborný personál, ale i bez něj obsahu­jí etikety dostatečné množství informací pro volbu ideálního vína.

V nově otevřeném obchodě v pražské Libni na­leznou nakupující přibližně 500 jedinečných typů vín. Doplňkovým sortimentem zařazeným v na­bídce LÁHVE: jsou olivové oleje a hořčice z Itálie, křupavé chlebíčky KRISPROLLS ze Švédska, které jsou novinkou na českém trhu, kvalitní české sklo, nejrůznější příslušenství k vínu a další.

Zakoupené zboží si mohou zákazníci zabalit do pevné kartonové krabice s pohodlnou rukojetí, v nichž lze bezpečně a komfortně přepravit zakou­pené zboží. Tato krabice je díky své odolnosti opa­kovatelně použitelná i pro další nákupy.

Velkou část sortimentu importují v LÁHVE: pří­mo od zahraničních dodavatelů, díky čemuž mohou být i ceny nabízeného sortimentu nižší a k dispozici jsou tak ta nejkvalitnější vína z různých zemí.

Většinu vín ochutnali a posoudili podnikoví spe­cialisté. S výběrem společnosti pomáhají odborníci z Itálie a Francie pracující ve vinařské oblasti již více než 15 let, navíc se aktivně podílí na vytváření nového sortimentu LÁHVE:.

Nápovědu hledejte na www.lahve-lahve.cz

Zdroj: DKG Retail s.r.o.Ze všech správných odpovědí vybereme náhodně 6 výherců, kteří vyhrávají 6 lahví vína v hodnotě 1 000Kč:

  • Pietre Del Sole – Primitivo – Italie – Červené
  • Crobara – Pinot Grigio –  Italie - Bílé
  • Domaine Peiriere – Sauvignon – Francie - Bílé
  • Domaine Peiriere – Mertol – Francie - Červené
  • Knoll – Ryzlink Vlašský – České
  • Knoll – Cabirnet Moravia – Rosé – České

„Tímto dárkem do soutěže chceme představit to co máme v obchodě.“
Vítěz si vyzvedne výhru v obchodě.