Ukažme dětem, že pohyb je bezva zábava

Nový Funpark nabízí dětem možnost aktivní hry, které není v dnešní době nikdy dost. Děti se čím dál více věnují virtuální zábavě, chybí jim pohyb i osobní kontakt s kamarády a často i rodiči. Funpark zve děti do hravého světa, kde si procvičí a rozvinou pohybové dovednosti, koordinaci, mrštnost, ale i představivost a tvořivost pomocí mnoha atrakcí, které jim nový zábavní park nabízí.

Zdroj: CENTRUM BABYLON, a.s.

Opičárny povoleny :-)

Svůj oblíbený hrací prvek si tu najde každý - od batolete po teenagera. Funpark je vybaven měkkými herními atrakcemi pro ty nejmenší návštěvníky, skluzavkami, prolézačkami, trampolínami pro ty větší a i náctiletí se tu nudit nebudou. Mohou zkusit zdolat všechny překážky v ninja aréně, překonat lanovou stezku nebo si zahrát fotbal či basket na uzavřeném sportovním hřišti. A to samozřejmě není zdaleka vše. Všechny děti bez rozdílu věku si mohou vyzkoušet mnoho dalších, i interaktivních, prvků a atrakcí.

Udělejte si čas na rodinu

Čas strávený se svými nejbližšími je nenahraditelný. Udělejte si chvíli pro své ratolesti a vezměte třeba i jejich kamarády. Odmění Vás radostí v očích a smíchem. I Vy můžete hodit starosti za hlavu. Bavte se společně s dětmi nebo si odpočiňte u dobré kávy v Banana Café. Tak neváhejte a vykouzlete dětem radost na tváři - vezměte je do Funparku Babylon!

Zdroj: CENTRUM BABYLON, a.s.Funpark Babylon
Nitranská 1
460 07 Liberec

Nápovědu najdete na www.funpark.cz

Ze všech správných odpovědí vybereme náhodně 5 výherců, kteří získají 2 poukazy na celodenní vstupné do Funparku Babylon.