Vyrábíme vína moderního stylu, která navazují na to nejlepší z moravských vinařských tradic. Všechna naše vína důsledně respektují terroir jednotlivých vinařských poloh, ze kterých pocházejí nejušlechtilejší hrozny z našich vlastních viničních tratí v oblasti Velkých Pavlovic. Dále zpracováváme hrozny z vyhlášených viničních tratí na Znojemsku, kde již více jak 10 let spolupracujeme s místními pěstiteli. Naším dlouhodobým cílem je produkovat vína, která přinášejí radost a příjemné zážitky. Samozřejmostí je důraz na konstantně vysokou kvalitu celé naší produkce.

Zdroj: ARTE VINI, spol. s r.o.

Svěží ovocná vůně, harmonická a vyvážená chuť i elegance, umožňují univerzální využití našich vín v gastronomii. Velmi dobře se snoubí s chutěmi nejen české a moravské kuchyně, ale vyniknou i v kombinaci s rafinovanými pokrmy z celého světa.

Zdroj: ARTE VINI, spol. s r.o.Vyznáváme „umění vinařského řemesla“, proto všechny naše vinice obhospodařujeme dlouhodobě udržitelným způsobem a průběžně je udržujeme v ekologické rovnováze. Ve sklepě používáme výhradně tradiční a přírodní výrobní postupy, které umožňují vyniknout jemným vůním a chutím, které našim vínům dodávají kvalitní, pečlivě sklízené a následně důkladně tříděné hrozny.

Nápovědu hledejte na https://artevini.cz/znojmo/

Každý, kdo se zúčastní soutěže, získá výjimečnou slevu 25% na svůj první nákup v e-shopu Arte Vini.

Ze všech správných odpovědí vybereme náhodně 5 výherců, kteří vyhrávají karton lahodného moravského vína.