UNCARIA - dovozce bylinek z Peru

Zdroj: UNCARIA ČR, s.r.o.Před více než 20 lety Maria Klopocká a Ladislav Láska starší navštívili nestora peruánské fytoterapie pátera Edmunda Szeligu, který se s nimi podělil o zkušenosti mnoha generací původních obyvatel Peru s využíváním blahodárných vlastností nepřeberného  množství druhů místních rostlin. Jako první doslova prošlapali cestu nejen tamní přírodou, ale i množstvím potřebných předpisů a stali se tak významným dovozcem bylinek z Peru do České republiky.

PeruPeruZdroj: pixabay

„Od začátku jsme vsadili na kvalitu, nikoliv na kvantitu, což firmě přivedlo desítky tisíc spokojených zákazníků a stále přicházejí noví. Dovážíme nejen bylinky, které se používají jako podpora zdraví, jako například vilcacora, maka, manayupa, sangre de drago a camu camu, ale i různé chuťovky a laskominky jako např. čokoládu. Ale i v tomto případě se jedná o potraviny mající podíl v péči o zdraví. Produkty z dovezených bylin jsou vyráběny pod přísným dozorem, a pokud je na obalu napsáno, že se jedná o čistý extrakt, jedná se skutečně extrakt z bylinky, nikoliv o rozmletou rostlinku. Čokoláda je 70%, nebo 80% a skládá ze tří složek – kakaová hmota, kakaové máslo a panela (což je vylisovaná a následně sušená šťáva z cukrové třtiny). Nejsou v ní žádné lecitiny, žádná barviva ani ochucovadla, je to prostě čistá čokoláda a její chuť nejlépe vychutnáte, když ji necháte pomalu rozpouštět na jazyku“, popisuje Ladislav Láska starší -jednatel společnosti UNCARIA ČR s.r.o.

Zdroj: UNCARIA ČR, s.r.o.

Pokud hledáte přímé spojení mezi vámi a jedním z nejkrásnějších míst na zemi, navštivte webové stránky firmy UNCARIA, kde najdete nepřeberné množství nabízených produktů a informace, které vám odhalí zajímavosti i léčebnou sílu pokladů peruánské přírody. UNCARIA je držitelem certifikátu PROM PERU, který je udělován nejlepším firmám dosahujícím vysoké kvality produktů a služeb především v rámci samotného Peru a jako první firma  v Evropě získala právo používat tento chráněný znak.

Zdroj: Youtube

Soutěžte o speciální balíček zdravotních doplňků dovezených přímo z Peru.

Odpověď najdete na našich webových stránkách.

Ze všech správných odpovědí vybereme náhodně 5 výherců, kteří vyhrávájí jeden z pěti balíčků peruánského zdraví v hodnotě 1 040 Kč. Balíček obsahuje: