WELLNESS HOTEL BABYLON zaručuje kvalitní a rozsáhlé wellness zázemí pro relaxační i romantické pobyty. Zároveň vzhledem ke svému umístění v liberecké kotlině mezi Ještědským hřbetem a Jizerskými horami nabízí i spoustu kouzelných míst v okolí.

JeštědJeštědZdroj: CENTRUM BABYLON, a.s.

Luxusní relaxace jako v antických lázních
V chladnějším počasí se jistě rádi prohřejete a zrelaxujete. Příjemné vyhřáté hotelové wellness na ploše větší než tisíc metrů čtverečních disponuje mnoha procedurami a relaxačními prostorami. Jako v opravdových antických lázních si zde odpočinete v saunách, bylinkové či solné inhalaci, vířivém bazénu nebo v aroma parní lázni.

WellnessWellnessZdroj: CENTRUM BABYLON, a.s.

Podzimní wellness lenošení
Pravě teď je ten nejlepší okamžik využít klidnější období a pohodu v hotelu a lenošit bez výčitek. Svěřte se do rukou našich zkušených terapeutů a vyzkoušejte některou z relaxačních, zážitkových či wellness terapií, které vás posílí, než se zase vrhnete do pracovního procesu. Vybírat můžete ze široké nabídky asistovaných procedur, jako jsou např. zábaly, peelingy a masáže včetně speciální mýdlové masáže Hammam.

Zdroj: CENTRUM BABYLON, a.s.

Pobytové balíčky na míru
Čtyřhvězdičkový WELLNESS HOTEL BABYLON je součástí unikátního ostrova zábavy a relaxace - CENTRA BABYLON. A tak může nabídnout pobyt na míru každému dle jeho gusta. Kdo by chtěl spojit odpočinek se zábavou, může využít balíček Relax. Ten nabízí nejen celodenní pobyt ve wellness, ale i hru bowlingu. Pokud si objednáte ubytování s balíčkem zábavy, získáte neomezený přístup do mnoha zábavních středisek v areálu Babylonu, jako např. originálně vyzdobeného Aquaparku s působivou Laser Show. A mimochodem snídaně tu jsou skutečně královské.

Zdroj: CENTRUM BABYLON, a.s.

Zdroj: CENTRUM BABYLON, a.s.Více informací a nápovědu naleznete na www.hotelbabylon.cz a www.centrumbabylon.cz

Ze všech správných odpovědí vybereme náhodně 1 výherce, který obdrží voucher na 2 noci ve WELLNESS HOTEL BABYLON s bohatou snídaní a třemi dny báječné wellness relaxace.