Firma MIVEPO začínala v roce 2011 s prodejem matrací, které byly v té době velice žádaný produkt. Postupem času rozšířili nabídku o prodej českých postelí z masivu. Zájem byl tak vysoký, že manželé Svobodovi začali s výrobou kvalitních českých postelí, jídelních stolů a doplňků do ložnic z masivu. Od začátku podnikání firma MIVEPO upevňovala svoje místo na trhu a v současné době je schopna vybavit ložnice kvalitním nábytkem za přijatelné ceny. Systém výroby mají propracovaný, takže náklady na provoz jsou minimalizované, čímž mohou držet ceny na takové úrovni, že postele MIVEPO jsou ve vysoké kvalitě cenově dostupné oproti konkurenčním prodejcům.

Kvalita je pro manžele Svobodovi hlavní parametr, na který dbají. Dobře si uvědomují, že doba, kdy si zákazníci kupovali nábytek, který se za pár let opotřebil, vyhodil a nahradil jiným, je dávno pryč. Moderním přístupem je pořizovat kvalitní věci takové, které slouží dlouhodobě. Design jejich výrobků je nadčasový a hodí se do většiny interiérových stylů. V eshopu www.kvalitniloznice.cz a www.mivepo.cz je možné zvolit řadu druhů dřevin a moření a tím sestavit postel tak, aby dobře ladila s ostatními prvky interiéru. Po domluvě dokáže firma MIVEPO vyrobit atypický rozměr jak matrací tak roštů.

Pro výrobu postelí a nábytku se používají materiály, které jsou pečlivě kontrolovány. Dřevo vybírají manželé Svobodovi osobně ze zdrojů místních firem a dováží na dílnu vlastní dopravou. Firma MIVEPO tím podporuje lokální zpracovatelský průmysl. Pečlivě vybírány jsou rovněž laky a další komponenty, aby splnily nejvyšší požadavky na kvalitu. Cílem je, aby nábytek zákazníkovi dlouho vydržel a sloužil. Manželé Svobodovi nepreferují takovou firemní politiku, kdy se zákazníkům nábytek co nejdříve zničí a musejí jej nahradit novým. Naopak, doporučení a dobrá osobní zkušenost zákazníků je pro manžele Svobodovi tou nejlepší reklamou.

Pokud jde o reklamu, v té se firmě Kvalitní české ložnice MIVEPO daří poměrně dobře. Firma necílí na vlastní prodej, ale na budování značky. A hlavně na to, co za značkou MIVEPO stojí. K rozhodnutí vybrat si výrobek firmy MIVEPO zákazníka nikdo nenutí. Podle manželů Svobodových je nutné, aby se zákazník sám rozhodl, co chce a co od postelí MIVEPO očekává. Reklama a vše, co jí chce firma zákazníkům sdělit, se skutečně opírá o reálný prožitek, pocit či potřebu. Manželé Svobodovi jsou běžná česká rodina s dětmi, klasickými potřebami a starostmi, proto dokážou zákazníkům nabídnout přesně takový produkt, který ulehčí, zjednoduší a zpříjemní život.

Důkazem jsou kvalitní matrace a postele, na kterých si zákazníci odpočinou, postele nevržou a dobře drží. Člověk se tak každé ráno probudí plný síly a energie, bez obtěžující bolesti a rozlámaných zad. Každý, kdo má děti to dobře zná, když v noci přijdou za rodiči do postele. To potom není jednoduché se dobře vyspat. Proto firma nabízí možnost vyrobit postele i atypických rozměrů, například postel dva krát dva metry udělá v čtyřčlenné rodině velkou službu.

V nabídce firmy MIVEPO je možné najít kromě jiného i jídelní stoly. Stejně jako dobrý spánek je důležitý i kvalitní a pevný jídelní stůl, který je jakýmsi symbolem rodiny. Stolování a společný čas u jídla rodinu odjakživa spojuje. A kdy jindy, než v dnešní nelehké době, je důležité držet rodinu pohromadě, prožít společný čas u jídla nebo hraní deskových her. Aby byl servis kompletní, získávají zákazníci k zakoupenému zboží také dopravu po celé České republice zdarma, včetně vynesení nábytku a montáže přímo na místě. Samozřejmostí je i následný servis. Díky tomu, že firma realizuje výrobu přímo v Pomezí u Poličky a disponuje vlastní dopravou, není problém cokoliv upravit nebo dodělat podle přání zákazníka.

Zdroj: Miloš Svoboda

A co si přejí manželé Svobodovi do budoucna? Aby české firmy nadále fungovaly a zákazníci oceňovali to, že zlaté české ručičky jsou ty nejlepší na světě, že podnikatelé, jakou jsou oni, vkládají do každého výrobku nejen práci, ale i srdce a umění.

Kvalitní české ložnice MIVEPO – co se skrývá pod touto značkou

-
Tradiční česká truhlářská dílna v obci Pomezí u Poličky, okr. Svitavy
- Výroba ložnicového nábytku – postele, noční stolky, komody
- Výroba jídelních stolů
- Matrace a rošty různých provedení
- Cenově dostupné výrobky v odpovídající kvalitě
- Certifikované materiály na výrobu

-
Výroba na zakázku, atypické rozměry
- Nadčasový design výrobků – hodí se do každého typu domácnosti
- Servis, montáž a doprava zdarma po celé ČR
- Osobně dohlížíme na výběr dřeva a materiálů
- Vlastní autodoprava (může být i fotka samostatně a k tomu popis)
- Vlastní truhlárna zajišťuje trvalý servis a možnost atypických rozměrů
- Možnost prohlídky výrobků a vyzkoušení matrací přímo ve výrobě v přidružené prodejně
- Nonstop infolinka a možnost prohlédnutí výrobků i v odpoledních a večerních hodinách, případně o víkendu či svátcích. Nutná telefonická domluva předem 732 720 991.

-
Osobní jednání a přístup, vážíme si našich zákazníků
-
Maximální zaměření na potřeby zákazníka
-
Podporujete českého výrobce